Fri. Apr 3rd, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

СДСМ: Христијан лажни вести Мицкоски да им се извини на граѓаните за лагите што ги шири!

1 min read

Христијан лажни вести Мицкоски треба да излезе пред јавноста и да им се извини на граѓаните за лагите што тој и ВМРО-ДПМНЕ ги шират.Последна лага од кујната за лажни вести на ВМРО-ДПМНЕ е сценариото за јавната набавка за М-Нав која денеска падна во вода.Мицкоски уште еднаш потврди дека освен одбрана на криминалот на неговиот ментор Никола Груевски и ширење лажни вести, не може да понуди ништо што е во интерес на граѓаните и државата.ВМРО-ДПМНЕ е симбол за лажни вести, измислици и невистини на штета на државата, граѓаните и нивните интереси.

Извор http://www.sdsm.org.mk/News.aspx?idNews=17683&lng=1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.