Tue. Jan 21st, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

ЛЕВИЦА: Отворање канцеларија на Левица во Кочани

1 min read

Ве покануваме на отворањето на партиската канцеларија на Левица во Кочани, лоцирана во центарот на градот (кај триаголникот). На настанот ќе бидат присутни сите членови од Президиумот на Левица и отворањето ќе започне од 18 часот.

Преку оваа средба граѓаните ќе имаат можност поконкретно да се запознаат со платформата, визијата и стратегијата на Левица, како единствена работничка и класно-ориентирана партија во Република Македонија

Извор Фб страница на Левица

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.