Fri. Jan 17th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

ФОКУС: Макс Бет на Мијалков отвора 25 обложувалници откако ја доби првата лиценца од владата


Друштвото за приредување на игри на среќа Макс Бет, во чија сопственичка структура се наоѓа компанија во сопственост на семејството на екс шефот на тајната полиција Сашо Мијалков, почнува да формира мрежа на обложувалници во Скопје и други градови низ Македонија, откако пред половина година доби лиценца од владата за првата обложувалница.

Целиот текст можете да го прочитате тука.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.