Tue. Dec 10th, 2019

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

Month: December 2019

1 min read

На четири месеци пред изборите највисок рејтинг меѓу Македонците има ВМРО-ДПМНЕ, покажуваат резултатите на анкетата на ИПИС спроведена во периодот...

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.