Sun. Jan 19th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

АЛФА: Заев во обид да измисли нов мултиетнички македонски народ


Премиерот Заев гостин на изборот на Мило Ѓукановиќ за старо нов лидер на црногорската владеачка Демократска партија на социјалистите.

Мило Ѓукановиќ е најдолготрајниот политичар на Балканот и во Црна Гора кој е на власт цели 28 години уште од времето на СФРЈ

Целиот текст можете да го прочитате тука.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.