Sun. Jan 19th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

РЕПУБЛИКА: Владата ја повикува ЕК веднаш да започне со мониторинг на судските случаи од висок профил


Премиерот во заминување Зоран Заев преку видеообраќање соопшти дека власта му дала шанса на судството, но тоа не дало резултатити, односно дека судството останало последната тврдина на „заробената држава“, под контрола на одреден број судии и обвинители на моќни позиции.

Целиот текст можете да го прочитате тука.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.