Tue. Jan 21st, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

ЛОКАЛНО: ВЕТИНГОТ Е ЗАНИМАВАЊЕ СО ПОСЛЕДИЦИТЕ, НЕ СО ПРОБЛЕМОТ – РИСТОВСКИ


Не знам што ќе следува, дали понатаму ќе следуваат бескрајни одолговлекувања или ќе се суди брзо не знам, но самиот случај „Рекет“ покажува дека државата е поразена и незрела држава, вели фронтменот на ветингот во МВР, Никола Дујовски во емисијата „Само вистина“ на Канал 5 телевизија. Тој вели дека може секој да биде пратеник или министер, наведувајќи дека најголемиот дел на пратеници и раководни лица немаат никакво искуство претходно, туку само поддршка од партија.

Целиот текст можете да го прочитате тука.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.