Wed. Jan 15th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

КАНАЛ 5: СДСМ: Не успеа планот на ВМРО-ДПМНЕ да ја врати аболицијата на Ѓорге Иванов

1 min read

Барањето за автентично толкување ја постигна целта, не успеаа намерите на ВМРО-ДПМНЕ да ја врати незаконската аболиција на Иванов.

Не успеа планот на ВМРО-ДПМНЕ да ја врати аболицијата на Ѓорге Иванов. Не успеа ниту  планот на опозициската партија да ги спаси криминалците од своите редови. 

Целиот текст можете да го прочитате тука.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.