Fri. Jan 17th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

Р.С Европа: Сослушување во Конгресот, Трамп ја злоупотребил функцијата


Сослушувањето на четворица американски уставни експерти во Комитетот за правосудство на Претставничкиот дом на Конгресот заврши по осум часа со нивна поддршка на напорите на демократите за отповикување на претседателот Доналд Трамп.

Целиот текст можете да го прочитате тука.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.