Sun. Jan 19th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

ФОКУС: По шпекулацијата дека е упасен во Будимпешта, Груевски се јави со нов статус

1 min read

Неколку дена откако српските медиуми објавија дека екс премиерот Никола Груевски е уапсен во Будимпешта, а македонското министерство за правда ја демантираше шпекулацијата, се јави и Груевски со нов статус на фејсбук.

Тој не споменува ниту збор за обвавените шпекулации, туку демантира новинарски текст за меѓународните финансиски зони, без да посочи каде бил објавен. Тој се правда дека неговата идеја за овој проект била за доброто на граѓаните, а не како што се тврди во текстот дека ќе се переле пари на „оф-шор“ компании.

Целиот текст можете да го прочитате тука.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.