Sun. Jan 19th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

Канал 5: Зошто обвинителството не бара притвор за напад врз полицајци!?


Ова прашање јавно го поставва  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, кој е разочаран од несоодветно постапување на обвинителството за последниот случај со престрелката на криминална група во хотелот Александар Палас  на која и претходел конфликт меѓу осомничените и полициските алфи кои добиле закани по живот и за нивните семејства.  Напад на полициски службеник е напад на државата, а обвинителството не побара притвор, реагираше Спасовски.

Целиот текст можете да го прочитате тука.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.