Fri. Jan 17th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

Република: ВМРО-ДПМНЕ сериозно се одлепи од СДСМ на анкетите – Македонците ќе немаат дилема на изборите

1 min read

На четири месеци пред изборите највисок рејтинг меѓу Македонците има ВМРО-ДПМНЕ, покажуваат резултатите на анкетата на ИПИС спроведена во периодот помеѓу 2 и 6 декември 2019 година на 1121 полнолетни испитаници на ниво на Република Македонија.

Целиот текст можете да го прочитате тука.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.