Thu. May 28th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

Р.С Европа: Медиумско шоу „Рекет“- пари, политичари и обвинители на Јутуб


Случајот „Рекет“ влезе во судска процедура, но паралелно продолжи и медиумското шоу кое го следи уште од почетокот. По новите објавени аудио снимки поранешниот министер за внатрешни работи Павле Трајанов вели дека се користат сите средства за одбрана или дискредитација на личности.

Целиот текст можете да го прочитате тука.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.