Sat. Apr 4th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

Канал 5: Коце Трајановски нема кривично да одговара за злоупотреба на службена положба и овластување за конкурсот за избор на директор на Водовод


Кривичната пријава против Трајановски и уште три лица била отфрлена поради застареност на делото.

Поранешниот градоначалник на Скопје Коце Трајановски и уште три лица нема да одговараат кривично за злоупотреба на службена положба и овластување во врска со изборот на директор на ЈП Водовод и канализација – Скопје, информираат од скопското обвинителство.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.