Fri. Apr 3rd, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

Дескоска за „Фокус“: Униформирано лице не може да раководи со МВР


Министерката за правда, Рената Дескоска во изјава за Фокус вели дека секое униформирано лице значи дека не е цивилно лице, и според тоа не може да раководи со МВР и Министерството за одбрана.

Целиот текст можете да го прочитате тука.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.