Sun. Jan 19th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

admin

1 min read

Со СДСМ и Зоран Заев на власт Република Македонија и граѓаните осиромашуваат. Наместо да растат платите за сите граѓани, со...

1 min read

Владата предводена од СДСМ продолжува со креирање и имплементација на политики и реформи кои носат повеќе пари за сите граѓани.Со...

1 min read

Откако демонстрантите ја вандализираа зградата на гратското легислативно тело во Хон Конг, умерените политичари апелираат на умереност и смиреност. Протестите...

1 min read

Непримерениот и дрзок однос проследен со закани за тужби за клевети кон новинарите ја засенија денешната прес-конференција која ја одржа...

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.