Sun. Apr 5th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

ИСТРАЖУВАЊА

1 min read

Истражувањето за мониторинг на собранието и истражување на перцепциите на граѓаните го спроведе Институтот за демократија „Социетас Цивилис“-Скопје. Анкетата, која...

1 min read

Истражувачката мрежа СКУП (scoop.mk) излезе со податоци за користењето на патни трошоци и државен стан од пратениците. Од истражувањето произлегува...

1 min read

Во објавената Џиао Тонг, Шангајска листа на најдобрите универзитети во светот на која нема промена во првите 10 позиции. Најдобриот...

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.