Wed. May 27th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

КОЛУМНИ

1 min read

РЕСпублика Едно современо демократско општество се разликува од тоталитарното токму по тоа што јавната критика и т.н. јавно дебатирање за...

1 min read

72000 – 45500 = 26500 Оваа математика е СКАНДАЛОЗНА. Ја започна режимот на Груевски, ја преземаа и продолжија новите режимски...

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.