Sun. Apr 5th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

Партиски активности

1 min read

Плодни работни средби со тројца конгресмени и еден сенатор на Австралискиот парламент... Конгресменот Craig Kelly, потоа конгресменот Rick Willson, конгресменката...

1 min read

ИНТЕГРА и претседателот д-р Љупчо Ристовски во Швајцарија помеѓу нашите македонски иселеници... Прекрасна атмосфера, одличен оддек, взаемна доверба и силна...

1 min read

ИНТЕГРА- Македонска конзервативна партија го честита изборот на Васил Стерјовски за претседател на Македонска алијанса за европска интеграција. ИНТЕГРА- Македонска...

1 min read

Во периодот август-септември делегација на ИНТЕГРА-МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА реализираше работни активности и средби во САД. Беа остварени средби со членови...

1 min read

Соопштение до јавноста ВМРО-ДПМНЕ продолжува со акцијата „Разговори за обнова на Македонија“ во која која тимови предводени од највисокото раководство...

1 min read

Соопштение за јавност Генералниот секрeтар на СДСМ, Љупчо Николовски и директорот на Центарот за анализи и истражување на СДСМ, Мартин Попов,...

1 min read

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, д-р Христијан Мицкоски денеска (19.08.2019) оствари средба со г. Oвен Паун директор на Меѓународниот Републикански Институт за ...

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.