Sun. Apr 5th, 2020

А Г О Р А

ВЕСТИ, ИСТРАЖУВАЊА И АНАЛИЗИ

Соопштенија

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА ПОВОД: – Дивеењето и нецивилизираното однесување на навивачката група „Шверцери„ во Македонскиот народен театар ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА...

Соопштение за јавност СДСМ продолжува со постојано унапредување на земјоделството, подобрување на условите за земјоделците и намалување на нивните трошоци...

СДСМ продолжува со спроведување мерки коишто значат унапредување на земјоделството, подобрување на условите за работа и повеќе пари кај земјоделците....

„Костадин лажни вести Костадинов повторно лаже и манипулира. Претседателот Христијан Мицкоски бил стипендист на италијанската влада за време на магистратурата,...

ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА жестоко се противи на навредливиот однос и речник на Марк Грин, администратор на Американската агенција...

1 min read

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА Катастрофалното водење на надворешната политика на Владата на Зоран Заев е заокружено со суровата реалност демонстрирана од...

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.